Espereu ...

MONITORATGE

Oferim un servei d'acompanyament de personal qualificat a excursions, colonies i esdeveniments.

ACOMPANYAMENT I EXCURSIONS

Servei a l’acompanyament dels infants, a peu o en transport públic, en els seus desplaçaments. També és un servei de reforç al professorat dels centres a les excursions i sortides.

A l’hora de realitzar un acompanyament tenim en compte les necessitats de cada centre i les característiques dels infants, així com també es fa un estudi del recorregut, analitzant tots els seus punts sensibles i aportant les mesures de seguretat necessàries.

Tots els monitors/es són persones titulades i amb experiència amb infants.

COLÒNIES

Amb les colònies fem sortir els infants i joves del seu entorn quotidià, l’entorn urbà, i traslladem la funció educadora al medi natural amb activitats lúdiques que fomentin el coneixement, el gaudiment i el respecte del medi ambient. Les colònies són un espai privilegiat per a la convivència i la relació amb altres infants i joves. La duració de les colònies pot variar des d’un dia fins a 15 dies.

Les colònies es desenvolupen en indrets naturals de Catalunya i constitueixen l’espai idoni per portar a terme activitats que tinguin com a eix la natura. A les colònies es realitzen activitats educatives de caire lúdic amb la supervisió, dinamització i acompanyament dels monitors i monitores. L’organització de les colònies inclou el desplaçament fins a la casa de colònies, les estades a pensió completa i les activitats i excursions que es realitzen.