Espereu ...

ACTIVITATS MARES I PARES

A Recresport no ens oblidem dels pares i mares.
És per això que oferim un gran ventall d’activitats per a ells:

ZUMBA

La zumba consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret.

La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions, cremar calories i passar una estona divertida.

IOGA

El ioga ajuda a prendre consciència progressivament de cada part del nostre cos, potenciant l’elasticitat, tonificació i capacitat pulmonar, desbloquejant el cos i regenerant la pròpia energia.

A mesura que es va aprofundint, el ioga permet passar del cos físic al nivell mental i emocional.

ENTRENAMENT GLOBAL

Entrenament que combina el desenvolupament i la millora de totes les qualitats físiques bàsiques (força, resistència cardiovascular, potencia, coordinació, flexibilitat…) a la recerca d’un estat de forma integral.

PILATES

Promou un bon estat físic de forma integral. Entén el cos com un tot, no pas com una unió de parts diferenciades. Bàsicament, es desenvolupen exercicis, suaus però intensos a la vegada, de la zona central del cos (lumbars i abdominals), de manera que es dota d’unitat al sistema muscular i esquelètic.

És una pràctica molt adient per tractar dolors articulars i problemes posturals.

AVENTURA FAMILIAR

També hem ideat activitats específiques adreçades a grups familiars en els quals pares i fills puguin compartir sortides de cap de setmana en un mateix espai. Un grup de monitors es dedicarà de forma exclusiva als vostres fills i vosaltres podreu tenir un espai i un temps propi per deixar via lliure a les vostres emocions i necessitats de desconnexió: activitats d’aventura, senderisme, iniciació a l’escalada, tirolina…

Aquesta activitat l’adrecem especialment a Ampas, grups d’empresa o entitats de diferent tipus i la desenvolupem a centres perfectament adaptats de Tossa de Mar i Amposta.