Espereu ...

CAMPUS ESPORTIUS

Organitzem campus i casals especialitzats en els períodes vacacionals, com són:
Nadal, Setmana Santa i Estiu

Des de Recresport entenem els casals com una activitat lúdica i educativa que tenen com a principal objectiu que els nens i nenes gaudeixin del seu temps de lleure d’una manera activa i divertida, aprenguin i experimentin amb activitats que normalment queden fora de les aules.

Creiem que aquests espais han de servir per reforçar els vincles de solidaritat, respecte i companyerisme entre nens i nenes, l’estima per l’esport, la cultura i la natura.

Als casals els infants gaudiran d’una sèrie d’activitats lúdiques amb uns objectius pedagògics. Aquests objectius els treballem a partir d’un centre d’interès i de les seves activitats i sortides. Totes les activitats estan adaptades als diferents grups d’edats dels infants amb uns objectius de treball específics per a cada grup.

Els campus esportius organitzats per Recresport, són campus on es practiquen diferents esports en general. També organitzem campus especialitzats en un únic esport com són el bàsquet, futbol, atletisme, pàdel, etc.

El principal objectiu dels campus esportius és aprendre, reforçar i millorar diferents tècniques de l’esport en concret .

Les persones a càrrec són un grup de professionals amb alta formació en els àmbits de l’educació i l’ensenyament i tècnics especialitzats i titulats en l’activitat física i l’esport.

CAMPUS ESPORTIUS A LES ESCOLES

ESCOLA ENXANETA
CASAL ESPORTIU ENXABASQUET
2011, 2012, 2013, 2014, 2015

CAN BERARDO ESPORTIU
CASAL ESPORTIU CBE
2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014

LA NOVA ELECTRA
CASAL ESPORTIU
2013

ESCOLA RELLINARS
CASAL ESPORTIU
2012, 2013

CAMPUS D’ATLETISME I RUN WITH LEIVA

Amb aquest campus busquem a més de potenciar tots els aspectes educatius i esportius, volem millorar i perfeccionar la pràctica de la natació, habilitats en bicicleta i l’atletisme de cada nen / a, realitzant tot tipus d’activitats, d’aventura, esportives i lúdiques. Un campus d’iniciació per aquells que encara no han provat el triatló i de rendiment per aquells que ja estan més familiaritzats amb les tres disciplines.

Les estades d’esport i aventura són dissenyades per a tot aquell que vulgui gaudir d’un campus molt divertit gaudint del triatló com a objectiu principal però també d’altres activitats com gimcanes, jocs d’aigua, pista d’obstacles, caiac, aventura, entre d’altres.