Espereu ...

CASALETS RECRESPORT 2024

ACTIVITATS JORNADA INTENSIVA
DEL 5 DE JUNY AL 21 DE JUNY DE 2024

DIES D’AIGUA I MANUALITATS

Som conscients de la situació de sequera que patim, així que serem curosos amb l’ús de l’aigua i aprofitarem els dies d’aigua per explicar la situació als infants.

Els dies d’aigua haurem de portar banyador o roba que es pugui mullar, i recomanable una muda. Es recomanable portar una tovallola petita.

De la mateixa manera els dies de manualitats, pintura o fang, s’hauria de portar roba que es pogués embrutar, o bata.

L’empresa Serveis Esportius Recresport proposa la continuïtat d’horari en el moment que comença la jornada intensiva a l’escola.

Aquest curs, els dies de jornada intensiva son del 5 al 22 de juny de 2023, ambdós inclosos, en horari de 15:30 a 17:00 hores a la mateixa escola.

L’objectiu general d’aquest servei és acollir l’alumnat d’una manera divertida i educativa, estimulant la participació i la creativitat dels infants. Es considera un temps actiu pels nens i nenes que possibilita la realització d’activitats lúdiques o artístiques, com jocs o tallers. El servei està obert a les diferents edats que compren l’escola infantil i primària. 

Important per poder realitzar el casalet és necessari un mínim de 12 alumnes per dia.

INFORMACIÓ I PREUS DE CADA ESCOLA

En aquest llistat s’anirà publicant l’informació de les escoles que gestionem.

OBRIM INSCRIPCIONS DEL DIA 8 DE MAIG

INSCRIPCIONS

Accediu al formulari i trieu les opcions que necessiteu. S’han d’omplir totes les dades requerides.

El cobrament es farà per domiciliació bancària. És imprescindible indicar el número de compte bancari. En cas de no fer-ho no es donarà per vàlida la inscripció i no assegurem plaça per al servei.

Per realitzar el servei cal un mínim d’inscrits, quan s’arribi a aquest mínim us avisarem que es portarà a terme el servei i confirmarem la plaça. En aquell moment procedirem al cobrament de les quotes associades.