Espereu ...

CASAL DE NADAL 2021

Amb l’ajuda d’un personatge molt especial, impregnarem de màgia tot el nostre casal!!! Quan els nens i les nenes arribin a l’escola, trobaran una carta d’una nina de neu, la Clàudia. Aquesta carta és una crida demanant ajuda a tots els infants del casal de Recresport.
La Clàudia ha vingut de molt lluny a portar-nos el flascó, confia en nosaltres per salvar el Nadal. Entre tots i totes hem d’aconseguir obrir-lo i deixar que la màgia del Nadal arribi a tot el món.
Tenim per davant dues setmanes d’aventures i diversió assegurades!

CALENDARI I PREUS

DL DM DX DJ DV PREU
23 24 30,00 € / TORN 1
27 28 29 30 31 65,00 € / TORN 2
3 4 5 6 7 55,00 € / TORN 3
CASAL SENCER (matrícula inclosa en el preu) 130,00 €
DESCOMPTE PER GERMANS* – 10%
MATRÍCULA D’INSCRIPCIÓ 10,00 €

*NO APLICABLE A ACOLLIDA MATINAL I SERVEI DE MENJADOR

ALTRES SERVEIS

SERVEIS HORARI PREU
ACOLLIDA MATINAL 8.00 a 8.45 3,00 € / DÍA
ENTRADA I RECEPCIÓ DELS INFANTS 8.45 a 9.00 INCLÒS AL PREU / SETMANAL
ACTIVITATS DEL CASAL 9.00 a 13.30 INCLÒS AL PREU / SETMANAL
MONITORATGE DEL MENJADOR 13.30 a 15.00 3,00 € / DÍA
SERVEI DE CÀTERING 5,00 € / DÍA
PORTES EL DINAR Nómes pagues el monitoratge

ACTIVITATS

Les activitats estan definides pels objectius generals i específics i els resultats que volem aconseguir amb elles, lògicament adaptades, pel que fa a la seva realització, als diferents grups d’edat.

Es tracta d’una gran diversitat d’activitats que es concreten a la programació proposada vinculada al centre d’interès, com esports, tallers de cuina, tallers artístics (treballs manuals), jocs, dansa, excursions…

SERVEI DE MENJADOR

L’espai del menjador està dissenyat com un espai per a mantenir i potenciar el treball que al llarg del curs escolar es realitza amb els infants, especialment pel que fa als hàbits alimentaris i de cortesia a taula.

Al servei de menjador tens l’opció d’agafar càtering o bé portar la carmanyola, en tot dos casos el preu inclou el monitoratge del migdia.

 

PRESENTACIÓ
Recresport entén els casals com una activitat lúdica i educativa que té com a principal objectiu que els nens i les nenes gaudeixin del seu temps de lleure d’una manera activa i divertida, que aprenguin i experimentin amb activitats que normalment queden fora de les aules.

Per això, les nostres activitats es programen i planifiquen de manera que no solament siguin un recull de jocs, tallers i excursions, sinó que, més enllà, ofereixin una oferta educativa integral amb l’objectiu de gaudir del temps de lleure deixant volar la imaginació, descobrint les nostres capacitats creatives i fomentant valors solidaris entre les i els participants.

VALORS
Solidaritat amb els altres nens/es. Aprendre a ser solidaris amb totes les persones del Casal, ajudant-los en tot el que necessitin.

Empatia Saber posar-se en la situació dels altres. Veure que necessitats poden tenir com afecten les coses que els puguin passar.

Col·laboració entre els infants col·laboren entre ells per aconseguir els objectius de les activitats que es porten a terme al casal.

Respecte vers els seus companys, els monitors i a l’espai on es realitzen les activitats.

OBJECTIUS GENERALS

  1. Crear un ambient en el qual l’infant gaudeixi del casal, divertint-se, desenvolupant-se i relacionant-se, afavorint així el treball en grup i el respecte entre els companys.
  2. Potenciar la imaginació i la creativitat dels infants a través de jocs, esports, dinàmiques i treballs manuals.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

  1. Educar als infants del casal d’una forma interactiva i divertida, potenciant la formació de valors com la solidaritat, la tolerància, la llibertat i el respecte envers aquesta, la consciència de diversitat i la protecció i el respecte al medi ambient i potenciar la seva consciència ecològica.
  2. Estimular el desenvolupament social dels infants, ajudant-los a reafirmar la seva pròpia identitat com a persona i fomentant la cohesió i el treball en equip, ensenyant-los a ser crítics i constructius amb la societat, però també amb ells mateixos.
  3. Crear un mètode de treball tant actiu com interactiu, mitjançant el descobriment i la reflexió a través del joc, fent servir el casal com a eina educativa amb característiques pròpies, l’objectiu final del qual serà fomentar la integració i el respecte dels infants pel medi natural i humà que els envolta.
  4. Apropar els infants a l’acceptació de la diferència i aprendre a viure amb diversitat, ja que convivim en una societat on cadascú és diferent dels altres.
  5. Fomentar els hàbits d’higiene davant la situació covid-19.

INSCRIPCIÓ

CALENDARI D’INSCRIPCIÓ

Fins al dia 10/12/2021 a les 18.00 h recollirem preinscripcions. Podeu fer la preinscripció a l’enllaç de més avall.

El dia 11/12/2021 publicarem i informarem si el Casal es pot portar a terme. Rebreu un email amb la confirmació i com fer la inscripció definitiva.

PERÍODE D’INSCRIPCIONS FINS AL DIA 20/12/2021
Fins aquest dia tindreu de temps de fer el pagament del casal i entregar tota la documentació pertinent via correu electrònic a campus@recresport.net