Espereu ...

ATLETISME A L'ESCOLA FRANÇA

INFORMACIÓ

Extraescolar per a la introducció i pratica de l’atletisme i les seves disciplines.

ELS DIJOUS DE 16.30 A 17.45

Alumnat de 4t, 5è i 6è del 12 de gener al 16 de març
Alumnat de 1r, 2n i 3r del 23 de març al 1 de juny
INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL DIA 9 DE GENER DE 2022

Per gaudir de l’activitat s’ha d’omplir el següent formulari.

A les inscripcions es respectarà un rigorós ordre de recepció, quedant en llista d’espera si hi ha més inscripcions del límit permès i que servirà per participar en cas que s’alliberi alguna plaça.

Aquesta activitat s’ofereix dins del PLA CATALÀ DE L’ESPORT A L’ESCOLA i esta organitzat conjuntament entre l’ESCOLA, l’AFA en col·laboració amb el club d’atletisme IRUNWITH LEIVA i SERVEIS ESPORTIUS RECRESPORT.

L’escola IRUNWITHLEIVA està enfocada a l’ensenyament de totes les disciplines de l’atletisme i al fet que els menors s’inicïn progressivament en aquest esport sense forçar-los i amb un objectiu molt definit com és el de GAUDIR amb aquesta pràctica esportiva.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

  Els camps marcats amb * són obligatoris.

  TRIA LES TEVES OPCIONS

  DADES DE L'INFANT

  DADES DE SALUT DE L'INFANT

  DADES DELS TUTORS

  DADES FAMILIAR 1

  DADES FAMILIAR 2

  AUTORITZACIONS I CONSENTIMENTS

  DRETS D'IMATGE PROPIES I DELS MENORS

  Com a tutora o tutor legal de l'infant que s'inscriu, autoritza a Serveis Esportius Recresport S.L, d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 1/1982 sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i a la Llei Orgànica 1/1996 de protecció jurídica del menor, per tal que els responsables de les activitats puguin realitzar la captació, reproducció i publicació, únicament en les seves pàgines web o en les seves publicacions, d'imatges de la nostra filla o fill dutes a terme a les activitats organitzades per RECRESPORT, sempre que respectin de forma estricta el seu honor i intimitat.
  SINO

  ÚS DE WHATSAPP

  Autoritzo a Serveis Esportius Recresport S.L. a la creació i gestió de grups de Whatsapp per informar d’algun aspecte rellevant de l'activitat.SINO

  A Terrassa a*, a

  *com a tutor/a, mare o pare autoritzem al nostre fill/a a participar a les activitats abans indicades i que es realitzen a l'escola França als horaris establerts en aquesta inscripció. Confirmo que no té cap malaltia que la privi de fer-las. La falsedat de les dades incloses a aquesta sol·licitud, així com la no inclusió d’alguna informació rellevant que pugui afectar al bon funcionament de les activitats pot comportar la invalidesa d’aquesta inscripció, especialment quan es tracti d’omissions relatives a necessitats educatives o sanitàries especials de l’infant inscrit. Fem extensiva aquesta autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, i sota la direcció facultativa adequada.

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  RESPONSABLE: SERVEIS ESPORTIUS RECRESPORT S.L
  FINALITAT: Consentiment del interessat.
  DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  DRETS: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació adicional.
  INFORMACIÓ ADICIONAL: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web: https://recresport.net/politica-privacitat/