Espereu ...

CASAL CESC ALDEA 2021

Informació relativa al casal d'estiu de l'escola Cesc Aldea

Aquest any i com a novetat, el procés d’inscripció i pagament es realitzarà mitjançant la plataforma TPVESCOLA.

L’enllaç et portarà al nostre administrador de TPVESCOLA, una vegada allà hauras de triar l’opció de casal del Cesc Aldea i donar la botó entrar a partir d’aqui s’inicia el procès d’alta. Seguiu les passes i introduir les dades que us indiquem.

El formulari també permet agafar els serveis per setmanes. En cas de necessitar els diferents serveis oferits per dies, haureu de fer el registre i amb posterioritat, des de la web o l’app de TPVESCOLA, seleccionar els serveis per dies que voleu fer servir.

VEURE VIDEO INSTRUCCIONS

DOCUMENTACIÓ A ENTREGAR QUAN ES REALITZI LA INSCRIPCIÓ

Teniu preparada i escanejada aquesta informació perquè el formulari us la demanarà.

Foto carnet de l’alumne
Foto de la cartilla de vacunacions actualitzada
Foto de la targeta sanitària

DESCOMPTES

Primer de tot s’ha de fer un primer registre d’un germà. Quan finalitzeu el procés rebreu un mail amb el número d’usuari. Això és important guardar-ho. Quan feu el registre del següent germà et demanarà, si ja tens un germà al casal i hauràs d’introduir el número d’usuari.

El descompte per fer tot el casal el fa automàticament l’aplicatiu.

BEQUES I/O AJUTS

Si heu demanat beca o ajut a l’ajuntament, feu el registre igualment, indicant al formulari que teniu beca demanada, i triant els serveis que necessiteu. La inscripció inicial només carregarà 50 € com a primer pagament. Quan l’ajut estigui concedit, nosaltres recalcularem el preu i us rebreu un recordatori de com ha quedat el preu després de l’ajut.